Retourbeleid

Afkoelperiode
Wij doen er alles aan om jouw bestelling naar tevredenheid uit te voeren.
Mocht je toch af willen zien van je aankoop dan kan dat binnen 14 dagen na aankoop.
Deze periode gaat in op de dag dat het pakket door of namens jou in ontvangst is genomen.
Voor retourzending verzoeken wij je onze retourprocedure te hanteren. Vul het retourformulier in en wacht met het terugzenden van de artikelen totdat je het Retour Nummer van ons ontvangen heeft.
Na ontvangst van je retournummer heb je nogmaals 14 dagen de tijd voor het retourneren van de artikelen.

Ruilen en terugsturen, uitzonderingen
Gegraveerde artikelen, oorbellen en navelpiercings kunnen om hygiënische redenen nooit teruggestuurd of geruild worden.

Verkeerd artikel of incomplete zending
Controleer na ontvangst altijd of je zending compleet en correct is. Mocht er een verkeerd artikel geleverd zijn of een artikel ontbreken dan kun je dit  laten weten middels het retourformulier. Wacht met het terugzenden van de artikelen totdat je het Retour Nummer van ons ontvangen heeft. Wij zorgen er dan voor dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.

Defect artikel
Wij doen ons uiterste best om het product op de goede manier op de plaats van bestemming te krijgen. Helaas is het onvermijdelijk dat producten weleens kapot gaan, beschadigd raken of onvolledig aankomen. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals fabrieksfouten of beschadiging tijdens het vervoer. Mocht de bestelling niet op de juiste wijze aankomen of direct na ontvangst niet op de juiste wijze blijken te functioneren, volg dan ons garantiebeleid.

Vergoeding van betalingen

Vriendschapshartje vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Vriendschapshartje gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.